Yoorki! van egy yorki kisfiú kutyánk, és szeretnénk ha fedeztetne. De ha 1x fedezz, utána lehet vele bírni?
nem kéne pároztatni..annyi van belölük mint a szemét.
De igen ha kellöen megvan nevelve lehet birni vele
szia , nekem is yorki fiúm van,kétszer volt eddig lányhoz :) és utána kb egy hétig nem bírtam vele , vagy lehet nem volt egy hét csak pár nap , sokat sírt, de elmúlt !
Úgy nem volt vele soha probléma , hogy csak úgy rájött volna a mehetnék, csak kizárólag ha együtt volt a csajjal utána :D
Miért szeretnétek hogy fedezzen?
Nem hiszem hogy lehet utána bírni, velünk is ugyanez volt, fedezett egyszer, utána meg volt bolondulva. mégegyszer elvittük (de amúgy nem voltak kiskutyák, mert a lány nemzőképtelen volt) és utána mégjobban.
aztán végül ivartalanítottuk. azóta nyugodtabb, szófogadóbb... én azt mondom ha nincs nyomós indokod rá, hogy fedezzen akkor inkább ivartalanítsd. ti is jobban jártok, ő is jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!