A kutyám nagyon sokat iszik és így nagyon sokszor bepisil, mi lehet a baj? (pedig szobatiszta)
Észrevettük,hogy az idős kutyánk elég sokat iszik és bepisil nagy mennyiséget.
Kedve jó,étvágya is jó.
Ma megyek dokihoz bűzmirigy meg körömvágás miatt rá kérdezek,de addig kíváncsi vagyok van e ötletetek mi lehet a gond.
Amúgy változó ez az egész,van amikor nem iszik sokat és nem pisil be,van amikor napjában többször is.
Volt amikor 1,5 órát sétáltunk sokat pisilt feljöttünk,ivott és fél óra múlva bepisilt :/
Nagyon szép kiskutya volt!
Tényleg nem tűnik betegnek :(
Köszönöm szépen!Én is remélem,hogy nincsen semmi komoly baja.Majd írok,hogy mit mondott a doki.
Köszönöm.
Mindenképpen jelezd,hogy mit mondott a doki,drukkolok.
Azt jelenti,hogy rengeteg vizet iszik és fél-1 óra múlva bepisil.Eddig szobatiszta volt és feltűnt,hogy egyre sűrűbben kell takarítanunk.Éjszakára meg amikor napközben távol vagyunk újságot rakunk ki,így arra pisil most.
Látszik rajta,hogy kellemetlen neki a bepisilés.De nem szidjuk le,szerencsére mindig egy helyre megy.
Változó a bepisilés,mert van olyan nap amikor 1x pisil be, de van amikor 1-2 órás séták után fél óra múlva már bepisil.Szóval változó,hogy mikor pisil be.
Gondolom amennyit iszik azzal egyenlő a pisilések száma.
Van olyan amikor alig iszik,de van nap amikor a 450 ml tálat 2x-3x is meg kell tölteni.
Ezért sem értettem,hogy mi lehet ez.De holnap reggel vesznek tőle vért és akkor kiderül,hogy mi okozza ezt remélem.
cukor,vese,máj meg még egy csomó mindenre néztek. Ultrahanggal megnézték a méhét,mert nincs ivartalanítva(lány kutya) de semmi sem volt ott.
Mindennel együtt fizettem 6300 ft, pisi vizsgálat is benne lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!