Tényleg van jelentősége, ha a kutya a micsodáját nyalja a jelenlétemben?
Figyelt kérdés
Valahol hallottam, lehet hülyeség, nem tudom. Ti mit gondoltok?
Ha ez nem is, tudnátok sorolni más, "szemtelenségeket", hogy odafigyelhessek a jövőben?
2014. jan. 31. 10:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy tisztálkodik, semmi mást. Vannak kutyák, amelyek túlzásba viszik, akkor esetleg rájuk kell szólni, ha már zavaró számodra, de ennyi.
De ha pl. más kutyát, embert, vagy téged (lábadat) hágja, na az már szemtelenség. Bár ez is attól függ, hogy kinek milyen a kutyája, milyennek neveli. Én szeretem a domináns kutyákat, szóval számomra ez nem nagy dolog, ha pl. más kutyát előttem meg akar hágni.
2/2 zsuzsabazsa válasza:
Nincs jelentősége, csak tényleg annyi, hogy tisztogatja magát. Láttam már olyan kant is amelyik addig nyalogatta magát amíg szó szerint "elszállt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!