Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha minden ideális lenne a...

Ha minden ideális lenne a kutyatartáshoz, milyen fajtát/fajtákat vennél?

Figyelt kérdés
Én vsz hosszú évekig nem engedhetem meg még magamnak, de egyszer tuti lesz egy nagy svájci havasi kutyám.
2014. jan. 30. 20:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Menhelyi keveréket, lehetőleg egy németjuhász keveréket ami szép is.

Beleszerettem a keverékekbe, olyan szépek tudnak lenni. :)

Amúgy a magyar vizsla és a németjuhász jön be, a labrador is de makacsabbak tudtommal.

2014. jan. 30. 23:13
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy blue-merle aussie,egy dark-sable collie,egy orosz agár és egy kuvasz a nagy álmom.De ha tényleg bitang sok időm és pénzem lenne,egy törpe pincsert,dobermannt,kaukázusi juhászkutyát és egy-két északi fajtát is beszereznék(husky,szamojéd,grönlandi kutya,malamut).És végül,de nem utolsó sorban,egy fekete és egy cifra mudit :)) Nem is sok...:D
2014. jan. 31. 01:59
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
óriás uszkár és bearded collie. előbbi reményeim szerint pár éven belül megvalósul. a szakállas talán majd jó sokára családi kutyusnak. jaj és lehetne egyszer egy igazán kenyérre kenhető újfundlandim is..mondjuk barna, annyira gyönyörűek!
2014. jan. 31. 02:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
ja és a blue-merle aussie külsőleg szerintem is az egyik legcsodásabb kutya. ha meglátok egy ilyen kölyköt, akkor egészen izgalomba jövök :D de szerintem a természete sajnos nem illene hozzám. egy leonbergi lelkével megáldott blue-merle aussie lenne a tökéletes kutya a számomra :D
2014. jan. 31. 02:20
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg van egy törpe pincserünk, szeretnénk majd egy Ridgeback-et (Afrikai oroszlánkutya), vagy egy argentin dogot. Bár még odébb van, mert jelenleg téglalakásban élünk, de amint sikerül vennünk egy családi házat, és megengedhetjük majd magunknak, mindenképpen szeretnénk kintre is egy kutyát. :)
2014. jan. 31. 08:52
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy rakat keveréket, akik ideiglenesen nálam várnák a gazdit.

Ha fajtatisztáról van szó, akkor komondor, kuvasz, roti, orosz fekete terrier. Ezekből leginkább a roti látszik valószínűnek, mivel akkora nagy területem valószínű jó darabig nem lesz, ahol egy kuvasz vagy komondor jól érezné magát.

2014. jan. 31. 09:34
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Tetszenek az ír farkaskutyák, az ír/gordon szetterek, a dobermannok, a magyar vizslák, meg még van egy pár fajta :D

Mostanában viszont nem vennék semmilyet, mert van két kutyám, egy labi keverék és egy rottweiler. Egy rottim még lehet, hogy lesz később :)

2014. jan. 31. 10:33
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok.

Meg hát persze az orosz-fekete terrier, orosz agár is gyönyörűek, de megőrülnék a szőrüktől, főleg az oft-nek :D

2014. jan. 31. 10:36
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Még egy bullmasztiffot mindenképp. Egy francia bulldogot is szeretnék :)

Aztán ha a nap 24 órájában otthon lehetnék és jutna bőven időm mindre, akkor egy rotit és talán egy staffit is :)

2014. jan. 31. 10:38
 20/31 A kérdező kommentje:

dejó, tök érdekesek a válaszok! :) jó volt végigolvasni, jöhet még :)

nekem is lenne vmilyen társasági kutya is, csak még nem döntöttem el :)

2014. jan. 31. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!