Ha minden ideális lenne a kutyatartáshoz, milyen fajtát/fajtákat vennél?
Menhelyi keveréket, lehetőleg egy németjuhász keveréket ami szép is.
Beleszerettem a keverékekbe, olyan szépek tudnak lenni. :)
Amúgy a magyar vizsla és a németjuhász jön be, a labrador is de makacsabbak tudtommal.
Egy rakat keveréket, akik ideiglenesen nálam várnák a gazdit.
Ha fajtatisztáról van szó, akkor komondor, kuvasz, roti, orosz fekete terrier. Ezekből leginkább a roti látszik valószínűnek, mivel akkora nagy területem valószínű jó darabig nem lesz, ahol egy kuvasz vagy komondor jól érezné magát.
Tetszenek az ír farkaskutyák, az ír/gordon szetterek, a dobermannok, a magyar vizslák, meg még van egy pár fajta :D
Mostanában viszont nem vennék semmilyet, mert van két kutyám, egy labi keverék és egy rottweiler. Egy rottim még lehet, hogy lesz később :)
17-es vagyok.
Meg hát persze az orosz-fekete terrier, orosz agár is gyönyörűek, de megőrülnék a szőrüktől, főleg az oft-nek :D
Még egy bullmasztiffot mindenképp. Egy francia bulldogot is szeretnék :)
Aztán ha a nap 24 órájában otthon lehetnék és jutna bőven időm mindre, akkor egy rotit és talán egy staffit is :)
dejó, tök érdekesek a válaszok! :) jó volt végigolvasni, jöhet még :)
nekem is lenne vmilyen társasági kutya is, csak még nem döntöttem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!