A ti kutyusotok is szokták magukat szégyellni?
https://www.youtube.com/watch?v=wsgsQ_1QFBs
Nem tudok betelni ezzel a videóval, elképesztő aranyosak, nagyon tetszenek! Az utolsó mindent visz nálam! :Ö
Ha leszidom a kutyámat ő is hasonlót produkál :) Egyszer talán nekem is fel kéne vennem :)
Ha így nézne rám bármelyik, egyszerűen nem tudnék tovább haragudni :)
Az enyém,ha leszidom néz jobbra balra,mintha nem is hozzábeszélnék,aztán jön a "Na jó hanyatt vágom magam,csak hallgass már" póz,közben csóvál szép lassan,meg ásít jobbra balra.
Viszont,ha valami nagyon rossz dolgot követ el akkor kiteszi magát büntetésbe.Van a lakásban egy büntető helye és arra szokott kiülni,ha valami égbekiáltó dolgot művel :)
Akkor,ha nem tudja,hogy rosszat tett miért ül ki a büntető helyre?
Csak úgy nem szokott oda menni és nagyon ritka volt,hogy kiültettük oda kb 4x a 1,5 év alatt.
Ő mégis kiül,ha tényleg nagyon rossz dolgot tesz.
Amíg élt a kutyánk:
Sok mindent megengedtünk neki, tehát ő annyira nem szégyellte magát, de azt azért jól tudta, hogy mikor csinált olyat, amit már nem szabad... És bizony egy-egy csintalanság után elszaladt, vagy szépen lapult utána. :) És nyilván mivel ezt inkább cukinak találtuk, mint hogy nagyon leszidjuk, így legközelebb is megcsinálta a rosszaságot, és akkor is mindig látszott, hogy tudja, hogy nem lenne szabad... :)
Persze, hogy szokták.
De ez a videó szerintem hülyeség. Minden kutya így néz, ha így beszélnek hozzá, mert megtanulták, hogy így kell.
Tudom,hogy nem rám értetted :)
Csak kérdeztem,hogy hogyan képes a kis "hülye" fejével rosszaság után büntibe rakni saját magát?:)
Az enyémnek van egy büntihelye. Az étkezőasztal (sose használjuk) alatt. Kiskorától ha valami rosszat csinált, oda bezavartam, hogy "gondolkozzon el rajta" :D
Most kamasz, de a mai napig ha leszidom, ő is forgatja a fejét, majd bevonul a büntihelyére 10-15 percre. S
Kipróbáltam: behívtam a kutyát, fogtam egy olyan tárgyat, amihez soha hozzá nem ért, mondtam neki, hogy szégyelld magad, mit csináltál? Mi ez? Hm? Szegény lesunyta magát, forgatta a szemeit és eloldalgott. :)
Pedig hát nem csinált semmi rosszat. Ez egy tanult viselkedés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!