A fajtájukra lennék kíváncsi? Illetve hogy mikortól érdemes elszakítani egy kutyust az anyjától, és mi az ami már késő. (többi lent)?
2014. jan. 29. 22:03
1/11 anonim válasza:
Talán valamilyen beagle-német juhász féleség, de szerintem más is van bennük.
8 hetesen lehet leghamarabb elválasztani az anyjától és a tesóitól. Legkésőbb? Az szinte mindegy, de 8 hetes koruktól kezdve minél hamarabb, annál jobb.
2/11 A kérdező kommentje:
A 11-12 hetes az már késő vagy ugyan olyan könnyen tud majd tanulni.?
2014. jan. 29. 22:14
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő! Ugyanolyan könnyen tanul és ha az anyja jól nevelt kutya akkor a kölyöknek még több ideje volt mellette szocializálódni, ami nagyon jó.
4/11 anonim válasza:
Soha nincs későn,csak túl korán.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem,akkor 8hetes előtt még nem szabad :)köszönöm, mentek a zöldek
2014. jan. 29. 22:37
6/11 anonim válasza:
Szerintem 9-12 hét között ideális elhozni egy kölyköt. Azt mondják, szigorúan legalább 8 hétig az anyjuk mellett kellene legyenek a kölykök, de jobb, ha kicsit tovább is maradnak a "kutyaszocializáció" szempontjából.
Sok lelkiismeretes tenyesztő 9 hetes kor után adja csak a kölyköket.
7/11 anonim válasza:
Én 11 hetesen hoztam el a kutyámat. Addigra az anyja megtanította neki a korlátozott harapást, és még egy csomó mindent. Nyugis, kiegyensúlyozott kiskutya volt és az is maradt. Nem gond az ha tovább neveli az anyja hid el, sőt sok mindent tanúl, szocializálódik.
8/11 anonim válasza:
Anyuék 12 hetesen hozták el a vizslájukat, első éjszakát átakudta, a kocsiban hang nélkül az ölemben aludt, nagyjából szobatiszta volt, és már gátolt harapása volt. Ha egyszer kölyökkutyám lesz, min. 9 hetesen hozom őt el.
10/11 anonim válasza:
Szerintem közepes méretűek lesznek, olyan 20-25 kg körüliek. Bár ebben a korban ezt nehéz megállapítani, főleg képről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!