Érdemes megvenni kutyának a logikai játékot?
Pont karácsonyra vettem a kutyusomnak ilyen interaktív játékot. Egyik felén 7 db fabábu alá kell rejteni a jutifalatot, és azt fel kell döntenie, vagy emelnie, a másik felén pedig korongokat kell arrébb tolnia. Két-három alkalom után rájött az emelgetősre, a tologatóshoz azért több idő kellett. Nagyon élvezi, minden nap játszunk vele. Persze hamar rájött a technikájára, de fel lehet azzal dobni, hogy nem rejtesz mindenhova jutifalatot, meg parancsszavakat kapcsolsz hozzá pl. fogd, told, és te mutatod meg, melyiket mozgassa, csak akkor nyúlhat hozzá, ha engeded stb. Hülyeség, hogy egy-két alkalom után megunja, én most tartok ott, hogy majd jön a klikker és a parancsszavak, mert már nagyon megy neki. Olyan kutyát meg még nem láttam, aki a jutifalat illatára ne indulna be, hanem unottan elfordulna a játéktól. Szerintem vegyél! Esetleg keress használtan, úgy biztos olcsóbb!
Nekünk ilyen van, szerintem nem olyan drága, mint pl. Fressnapf-ban:
Nekem egyébként törpe uszkárom van, ez a fajta különösen igényli az agyi fárasztás, és ez a játék erre tökéletesen alkalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!