Egyikben sem vagyok biztos, mert a felmenők között is lehetnek keverékek, de a 3. biztosan Pincsi, mert csak a Pincsinek van ilyen jellegzetesen előretolt alsó állkapcsa. Meg az angol bulldognak, de szerintem a 3-ik kép esetében a bulldog-ot kizárhatjuk :D.
2009. dec. 5. 11:09
5/11 anonim válasza:
Az első kettőt nem tudom. A harmadik pincsi keverék, a negyedik tacsi keverék, az tuti, mert az enyém is hasonló.
2009. dec. 5. 11:41
6/11 A kérdező kommentje:
11:06 én is hasonlókra tippeltem és egyébként az 1.kutya a mamámé,a 2.az enyém(van egy hasonló kinézetű kistestű) a 3. az unokatesómé a 4.meg kóbor kutya mindig itt mászkált:)
2009. dec. 5. 14:55
7/11 anonim válasza:
Az első valamilyen vizsla vagy agár keverék. A második is vizslaszerűnek tűnik. A harmadik az pincsi vagy csivava keverék. A negyedik meg puli és valamilyen terrier keverék lehet.
2009. dec. 5. 19:58
8/11 anonim válasza:
Az első kettő foxi keverék a harmadik pincsi a negyedik szerintem pásztor kutya. Pl.mudi
2010. jan. 4. 20:04
9/11 anonim válasza:
2009-12-05 11:06
neked az hol shih-tzu??? te jó isten
2010. jan. 4. 20:08
10/11 anonim válasza:
Ezek eléggé kényszeres állítások. Vszeg már többfelmenő óta keverék szülők kutyái, ami megmaradt az a dominánsan öröklődő tacskóláb, pincsiorr. Minden más tulajdonság keverékre utal, ettől persze szépek és ugyanolyan értékesek a gazdinak mintha fajtatiszták lennének és ez a lényeg!
Kényszeres dolog lenne rájuk fogni h pl. agár-vizsla keverék, mert legfeljebb ük, vagy déd vonalon voltak azok-50%-al nem így néznének ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!