Ausztriába kell a kutyának útlevél?
Figyelt kérdés
Magyarországról utaznék lehet Ausztriába két napra, de nincs a kutyámnak útlevele. Minden más megvan,csak ez nincs.2014. jan. 27. 21:44
3/8 A kérdező kommentje:
hát, az király...
És, esetleg azt nem tudjátok hogy megközelítőleg mennyibe kerül?
Illetve, ezt az állatorvos csinálja, és kész vagy menni kell vele máshova is, és ha kell, akkor hova?
bocsi, hogy értetlen vagyok de én se voltam még külföldön nem hogy a kutyám :)
2014. jan. 27. 21:59
4/8 anonim válasza:
Kb 8 ezer, kézzel kitölti az állatorvos és kész. Bizonyos országokba a féreghajtás is kell, de oda elég lesz a veszettség elleni oltás belevezetése.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.
De, még egy utolsó kérdés.
Ezt kell bizonyos időközönként újítani, vagy frissíteni, vagy egyszer megkapja, és utána már mindig jó?
2014. jan. 27. 22:32
6/8 Akiteki válasza:
A veszettségi oltást évente megkapja a kutya, azt beírják az útlevélbe és attól lesz érvényes.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem.
Ezzel nem lesz probléma, mert minden oltást megkapott, rendszeresen féreg hajtott szóval annyival bővül a dolog, hogy ebbe is írni kell.
Köszönöm a válaszokat. Mind hasznos volt :)
2014. jan. 28. 10:35
8/8 anonim válasza:
Nálunk 5000ft.Átvezetik az oltásait,utána oltási könyvként is funkcionál.Csak addig kell,amíg a friss oltás nincs már abba írva,azt hiszem,mert a régieket csak átsorolja az orvos,a friss oltás már abba kerül.Azért nem kell újra oltani,ha pl novemberbe volt oltva,majd az ideit már az útlevélbe írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!