Szerintetek hülyeség felöltöztetni egy Yorkshire terriert?
Sokszor látok olyan Yorkikat akik fel vannak öltöztetve?
Szerintetek én is fel öltöztessem a kutyámat,vagy nem kell!?
Előre ie köszi a válaszokért!!
Viki
Ez érdekes,mert te azt mondtad,hogy nem,a kutya gazdája meg azt,hogy nagyon fontos,mert megfázik a kutyus!
De neked szerintem igazad van!Neki van szőre,nekünk meg ruhánk!:)
Ez függ attól is, hogy milyen környezetben laksz. Én kertes házban, ezért van lehetőségem csak 5 percre, vag akár kevesebbre is kiengedni. De ha mondjuk panelben laksz, és sétáltatni kell több ideig, amíg nem végzi el a dolgát, akkor nagyon gyorsan átfázik, és reszket, mint a kocsonya.
Adhatsz rá palástot, ami csak a hátát és a mellét védi, így nem kap tüdőgyulladást, de nem is korlátozza a mozgásban!
Ha télen havas lesz a kutya lába, nem lesz baja, csak ha hazaértetek, töröld át száraz törölközővel.
Ha pedig elviszed magaddal, akkor az is megoldás lehet, hogy veszel egy szállítótáskát, az melegen tartja.
Az én yokijaimnak van egy jó pár pulcsija,de csak nagyon hidegben hordják...
amúgy én innen szoktam rendelni:
allaticuccok.mindenkilapja.hu oldalról:)
Valóban a yorkinak nincs aljszőre, ezért mínuszban mindenképpen ajánlott ruhát adni rá, főleg ha biztosítani szeretnéd számára az elegendő mozgást. (függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid szőre)
Állatorvos javaslatára! De nem csak a yorkira igaz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!