Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak egy csokiba...

Milyen nevet adjak egy csokibarna kan kutyának?

Figyelt kérdés
Ideiglenesen Csoki lett, de én valami kevésbé gyakori szóra gondoltam...Valami kedves, derűs névre (Sátán, Mocsok, Zsarnok, stb kizárva). Mondjuk Tofifi :D Csak ne rímeljen hasonlítson a Bundi névre (előző kutyám volt Bundi, de ő pótolhatatlan és NEM akarom, hogy itt keverjék a nevüket a családban >___< ). Amigo, Süti, Müzli jutottak eszembe :/

2014. jan. 27. 15:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Twix :)
2014. jan. 27. 15:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Kedves első, az apró betűs részt pont az ilyen válaszok miatt írtam.
2014. jan. 27. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Csokító? :D
2014. jan. 27. 17:04
 4/15 anonim ***** válasza:

Bounty, Milka, Boci, Tibi :D

Komolyra fordítva a szót, nem lehetne szegénynek valami rendes neve? Annyi szép kutyanév létezik, bár ha te egy csokiról van sütiről nevezed el, nekem az is jó :D Csak ne Amigo legyen...

2014. jan. 27. 17:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Hjajj...Tegnap hoztuk el menhelyről. Neve nem volt szerencsétlennek, hasra ütve kellett egyet mondanunk, hogy kitölthessék a kis könyvecskéjét.

Tesóm mondja "Ööö Csoki? Úgyis csoki színe van, nem?".

Nah, ennyi az előtörténet :D

2014. jan. 27. 22:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Tibor,Lőrinc,Bakacsin

A BAkacsin a legjobb. Bulis.

2014. jan. 29. 14:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát azért jó lenne látni azt a kutyát, mert hiába barna a színe, ha pl.kistestű/óriás, szerintem ez is sokat nyom a latban, mert bár lehet vicces neve, lehet hogy idiótán hangzik a külleme miatt.

Egy tippem van, talán a menhelyi múltja miatt jutott eszembe és vicces is: Hobó

2014. jan. 29. 15:38
 8/15 A kérdező kommentje:
2014. jan. 29. 16:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Barna, Barnus, Brúnó, Mogyi, Mokka, Latte, Kókusz, Tofi/Tofee, Grillázs, Csoki, Koki, Móki, Brownie pl.
2014. jan. 29. 16:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Tényleg, a Bakacsin az jó név lenne. A Brúnó se rossz. Nagyon cuki kutyus egyébként :) (4-es)
2014. jan. 29. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!