Az ivartalanítás mennyire számít rutinműtétnek?
az első kutyánknál becsapott a doki,nem pakolta ki teljesen,de többet kért:-S
ha ivartalanítási akcióban gondolkodsz teljes szívvel ajánlom Neked a Mancs-Rancs akcióját (pest megye). szuper,olcsó, megbízható,évi 1000 műtétet hajt végre a doki az akcióban. ő műtötte a 2. mentett kutyum:-)
rutinműtét,de hatalmas különbségek vannak. ki mit vesz ki,mekkora a seb, ad-e antibiotikum szurit,varratszedést jól csinálja-e,elmond-e mindent ami fontos,bármikor elérhető-e,satöbbi. Soós dokiért tűzbe tenném a kezem,megmentette a kutyusom,a vágás 3 cm, kaptunk szurit a 2 napos sebkontrollon, 7nap után varratszedés volt,tökéletes gyógyulással. és a kutya idősebb,6 év körüli.
Az akciós ivartalanítás annyit jelent, hogy valamelyik alapítvány, vagy egyéb forrás besegít az ivartalanításba, így Neked olcsóbban tudja számítani a doki. Ő megkapja a különbözetet az alapítványtól vagy ahonnan a támogatás jön.
Az én dokim a kan kutyámnál magáról az ivartalanításról akart lebeszélni. Ettől még nagyon lelkiismeretesen elvégezte a műtétet. Bár én is kicsit elbizonytalanodtam a dokiban, de az érveit is megértettem, ugyanakkor ő sem erősködött és elfogadta, hogy én ivartalaníttatok és kész.
Szóval lehet hogy a doki valamilyen orvosi okból nem végez feltétlen teljes kipakolást. Ezt neked kell eldöntened, hogy megbízol-e a dokiban vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!