Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Női gazdi, kan kutya-férfi...

Női gazdi, kan kutya-férfi gazdi-szuka kutya? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Tényleg van benne valami vagy hülyeség az egész?
2014. jan. 27. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Hülyeség. Nem nem alapján választok kutyát, eddig azt hittem, hogy én kan-párti vagyok, de a mostani ideiglenesembe totál belezúgtam, talán mert pont olyan bunkó és erőszakos csaj, mint én:D
2014. jan. 27. 14:20
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Butaság. Nő vagyok, szuka kutyáim vannak, kant sosem akarok, egyszerűen nem vonzanak.
2014. jan. 27. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok, szuka a kutyám. Eleinte azért voltam szuka párti, mert sokan mondták nekem, hogy kezelhetőbbek, simulékonyabbak, én pedig egy aranyos "lakótársat" kerestem, akivel nagyjából egyforma a ritmusunk. Így fajtában is ilyet választottam, és gondoltam, nemben is biztosra megyek. Tényleg ideális társ lett, imádjuk egymást, de már nem gondolom, hogy azért, mert szuka. Ugyan még nem volt dolgom kan kutyával, de szerintem inkább a fajta, vagy a "kategória" számít (pl. bármelyik társasági kutyát választom, nagyon nem lövök mellé szerintem). Viszont én már ráálltam, hogyan vigyázzak egy lánykutyára, megszoktam mikor zsonganak be a fiúk, és mikor kell 10 szemmel nézzem őt, vagy amikor "pirosbetűs" napjai vannak, megkapja a mosható ágyikóját, ami különben még puhább, mint a szokásos ágya:)

Na nem tudom, hogy kanyarodtam ide. Lehet, hogy nekem megszokásból lesznek majd ezután is szuka kutyáim, nameg mert eddig sose volt rossz tapasztalatom velük.

2014. jan. 27. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak akkor van jelentősége,ha a gazdi tulajdonít neki.Mindenki jó esetben olyan kutyát választ,amelyik szimpatikusabb neki.
2014. jan. 27. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy jelentősége van a nemekeknek de akkor egy ellenpélda: bácsinak kan kutyája volt, remekül szót fogadott semmi gond nem volt vele. a kutyus szívbetegségben meghalt, a bácsi befogadott egy új kutyát, szuka, de nem bír vele, mert túl önfejű. (tehát konkrétan a kutya amint észre veszi hogy a gazdinál nincs több jutifalat már vége is a jó kislány szerepnek, addig olyan mint egy angyal...)

Nálunk egy nemű a felállás, mégsincs gond a kutyámmal..

2014. jan. 27. 16:06
 16/18 Akiteki ***** válasza:
100%
Van szukám is meg kanom is. És mindig is vegyesen voltak. Kezdek kételkedni a nemi hovatartozásomban. :D
2014. jan. 27. 16:40
 17/18 Hovarju ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy van összefüggés a kutya neme és a gazdája neme közt.

Nekem volt szuka és kan kutyám is. A jelenlegi is szuka.

A választáskor mégsem alapvetően a neme volt a döntő, hanem a viselkedése.

Nekem nőnként egyébként szimpatikusabbak a szukák.

2014. jan. 27. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Nőként szuka spancival kezdtem, mellette felnőtt egy kan német juhászkutya... tiszta szerelem az egész dög, úgy bújik, mint egy szuka, viszont a párom nála tuti omega, az utolsó pasi akire odafigyelt az a kutyasulis kiképző volt, de ő egy szavával bármilyen kutyát földhözcsapott. Miután a spániel 14 évesen elment, most van egy dobim... még szokjuk egymást (ő leginkább a szabályokat) de már most imádom a kis kajla fejét... én egyébként a nj óta kan prti vagyok
2014. jan. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!