Ma hoztam el a westiemet, és a nyakán van egy kis sárfolt. Meg lehet most fürdetni?
(7 hetesen nem szabadott volna még elhoznod)
Vizes ronggyal törölgesd meg neki. Még csak 1 oltása van, még az alomban kéne lennie, ne fürdesd.
Oké,köszi:)
akitől vettem azt mondta,hogy ilyenkor már el lehet,már a testvérét is elvitték.
köszi szépen :)
de már olyan,mintha napok óta ittlenne:D már elkezdte rongálni a házat :$ :)
Egy ilyen korú kutyát bűn megfürdetni. Sőt, szerintem a kutyafürdetést amúgy is összesen két dolog indokolhatja:
- Ha olyan koszos lett, hogy ez az egyetlen mód a megtakarítására,
- vagy ha magától megy bele valami élővízbe úszni, akkor utána le lehet tiszta vízzel öblíteni róla a koszos vizet, hogy ne legyen büdös.
Velünk egyszer fordult elő, hogy sárban dagonyázott a kutya, akkor kénytelen voltam tiszta vízzel lemosni róla a sarat, amúgy meg a koszos folyóban történt úszások után szoktam leöblíteni a fent említett okból. Minden más esetben akármilyen piszkosnak is tűnik, száradás után ki lehet belőle kefélni a mocskot. Ő még sampont nem látott, pedig hosszú szőrű kutya és kiállításokra is járunk vele. Ráadásul aki látja, nem győzi dicsérni, hogy milyen szép a szőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!