Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kis kutyát. Én...

Szeretnék egy kis kutyát. Én a törpe pincserre gondoltam. Nagyon hullik a szôre? Nem szeretnék olyan kutyust amelyiknek nagyon hullana.

Figyelt kérdés
Pincser gazdik válaszát várnám .

2014. jan. 25. 22:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hosszú szőrűbe nekem olyan fajta tetszik mint pl a Szomjed! De hát annak is biztos hogy hullik :( :(
2014. jan. 25. 23:50
 12/22 A kérdező kommentje:
Tetszik nekem a Husky a német juhász a border collie de ezeket lakásba nem lehet tartani :( Lehet de kínzás rájuk nézve :(
2014. jan. 26. 00:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Nézd, bordert is lehet lakásban tartani, ha meg tudod oldani hogy napi 3-4 órát kint legyetek a szabadban és akkor csak vele foglalkozz. Ugyanolyan jól elvannak lakásban, nálam most egy shar pei-németjuhász keverék van, az se kicsi, de tartanak itt vizslát, pitet, huskyt, berni pásztort... Mind nagy kutyás haver, egyik se érzi rosszul magát, nem feszülnek úgy mint azok a pincsik/yorkik/bischonok akiknek összesen 2X10 perc jut a szabadban pisire-kakira. Szóval ha van rá időd, nyugodtan válassz nagyobb fajtát akár!

De ahogy írtam is, a furminátor zseniális kis találmány, nekünk szinte teljesen meszüntette a szőrhullást, nézz utána a neten már kapni pár ezer forintért is!

2014. jan. 26. 00:16
 14/22 anonim ***** válasza:

Érdeklődj az uszkár fajtamentésnél!!

Sok kutyájuk van,kicsitől a felnőttig,és nem hullik a szőre!Facebook-on is fent vannak.

2014. jan. 26. 01:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem 2 tacskóm van lakásban. Minimális a szőrhullás, de tényleg, heti kétszer porszívózok, ahogy a kutyák előtt is, és amíg meg nem látják őket a lakásban, nem is tudják, hogy vannak. Az a tapasztalatom, hogy a szőrhullást a jó minőségű kajával minimálisra lehet csökkenteni, ha mellé még furminatorozol néha, akkor meg aztán tényleg alig van kihullott szőr. Az viszont tényleg igaz, hogy a rövid szőr tud beleállni a legjobban a szövetekbe, így ha aludni is vele szeretnél, tuti lesz szőr az ágyadban, hacsak nem uszkárt, bichont, vagy yorkit választasz.
2014. jan. 26. 07:52
 16/22 anonim ***** válasza:
26%
Semmilyen kutyát ne vegyél, amíg a kedvenc közös programotok az alvás és a pihenés.
2014. jan. 26. 08:48
 17/22 anonim ***** válasza:
A szőrén kívül egyébként mit lehet még tudni a leendő kutyád paramétereiről? Mert most eddig kb. mindent felsoroltál, aminek komoly sportolás kell, csak azt nem tudjuk még, hogy te mire vagy hajlandó 10-15 évig a leendő kutyádért. Bordert, német juhászt, bármit lehet lakásban tartani, nekem is van német juhász keverékem, meg pitbullkeverékem lakásban, persze, hullik a szőrük, de ez a dolog pontosan akkor probléma, amekkorát te csinálsz belőle magadnak. Az viszont tényleg komoly gond, ha csak az esti tévézéshez szeretnél valami ágymelegítőt, és hazaviszel egy olyan kutyát, amivel sportolni kellene. Alaposan kezdj el utánanézni a kutyafajták igényeinek, és őszintén gondold át, hogy mit tudsz nyújtani a leendő kutyádnak, ez jelentősen le fogja szűkíteni a lehetőségeket.
2014. jan. 26. 09:30
 18/22 A kérdező kommentje:
Nekem olyan kutyus Kell akivel Tudor együtt pihenni , boltba menni , a ligetbe sétálni mikor jó idô van. Szeretek játszani a kutyusokkal imádom ôket mindegy Milyen fajta. Utána néztem azoknak a kutyafajtáknak amellyeknek hem hullik a szôrük De valahogy egy kutyafaj Sem illik hozzám... :( A pincser mérete alkata nagyon tetszik és olyan kis aranyos a képeken. Megfogott egy kicsit hisz a ,, dobbermann kicsinyîtett mása " . Nem Nagy kutya mégis... hát hem Tudom...
2014. jan. 26. 20:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kutyus sajnos nincs.Akivel csak akkor kell menni sétálni,ha jó idő van.

Egy kutya élete (ha kertes házban éltek) napi minimum 1 sétából áll (legalább 1 órás) 1-2 óra játékból,mozgásból és fegyelemből.

Ha panelban,akkor napi 3-4 séta,MINIMUM,játék és fegyelem.

A pincser sem illik bele a te életedbe,mert nagyon pörgős kutyák.

2014. jan. 27. 16:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Ja... a pincserrol mar lemondtam. En setalnek vele mindennap. Lehet maradok a bolognesnel vagy a yorkinal csak nemtom melyik illik hozzam: (
2014. jan. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!