Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyire hullik a törpe rex...

WhiteWidow27 kérdése:

Mennyire hullik a törpe rex nyuszik szőre?

Figyelt kérdés

Kicsit össze vagyok zavarodva, mivel azt is hallottam hogy nem, és azt is hogy igen. O_o

Most akkor hullik a szőre, és ha igen, akkor mennyire?

2010. dec. 18. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de rakhatnál képet róla, mert még nem láttam olyan nyulat.
2010. dec. 18. 23:09
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Szia, tessék

2010. dec. 18. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Köszönöm :)
2010. dec. 18. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A lakásban tartott nyusziknak annyira nem hullik a szőrük,mint kinti társaiknak,mivel nem éri őket olyan hőmérséklet változás.Ők is cserélik a bundájukat,szőrhullást ekkor tapasztalhatsz de nem nagy mértékben.Érdemes beszerezni egy kefét(ha megengedheted magadnak legjobb a Furminator)amellyel kiszedheted a bőréből már kivált,de még nem elhullajtott szőrszálakat így nem hagyja szanaszét ágyon ruhákon stb :)
2010. dec. 18. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha házban tartjátok, akkor nem lesz büdös a húgy szag miatt?
2010. dec. 18. 23:33
 6/8 A kérdező kommentje:
ez a fajta kis növésű, direkt házban tartandó kedvenc, nem általánosságban írtam hogy nem hullik a szőre, kimondottan erről a fajtáról hallottam, ezért érdekel o.o
2010. dec. 18. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk holland törpénk van lakásban (nem, nem büdös mert fapellet almot használunk és ivartalanított), és hát ha végzett az egyik vedlésével, nemsokára rá következik a másik, tehát egész évben hullajtja a szőrét, és elég sok kijön belőle. A Rexeknél ez mérséklődhet mivel rövidebb a szőrük, tehát nem olyan látványos, mint nálunk, hogy "szoknyája lesz".

Az egyik hozzászólótól kérdezném, nem sérti fel az állat bőrét a Furminátor pengéje? (írj privit légyszi)

2010. dec. 20. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó!Nem tudok neked privátot írni:S De amúgy nem sérti fel, S-es méretet vegyél ha veszel.
2010. dec. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!