Van egy 2 éves yorkshire terrier kutyánk, hogyan tudnánk megnevelni hogy ne a betonra végezze a dolgát?
Figyelt kérdés
Minden reggel a betonra sz@rik. most mivel esett tegnap a hó így beengedtük a kazánházhoz és reggelre oda sz@rt, ha kint alszik az udvaron akkor is reggelre ott van a sz@r a betonon, a másik kutya az a földre sz@rik és az a kazánházhoz se sz@rik be. a yorkshire kutya az kb 2 hónapja van meg. mit lehetne vele kezdeni?2014. jan. 25. 18:33
31/50 anonim válasza:
Ja és a yorkshire terriernek nincs aljszőrzete ezért nem védi meg semmi a hidegtől-_- Neked milyen lenne, ha egy szál pólóban kitennének a kertbe télen??? előző voltam
32/50 A kérdező kommentje:
ennek van szőre a hasán bőven
2014. jan. 29. 18:56
33/50 sippara válasza:
ÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ :D:D:D:D:D:D
"Nincs aljszőrzete" "de van szőr a HASÁN" :D:D:D:D:D:D:D jézusom, you made my day, ez az emberi tájékozatlanság/butaság legalja azok közül, amiket ma olvastam :D
34/50 A kérdező kommentje:
hagyjatok már a baromságaitokkal. ez nem szobakutya ami nekem van. kész. éjszaka bent alszanak, napközben kint vannak ennyi.
2014. jan. 29. 19:41
35/50 anonim válasza:
Az aljszőrzet az nem azt jelenti te istenb'rma f/sz!!!!!!!!!!! Az a kutya hosszú szőre alatt lévő szőr ami melegen tartja. B+ ekkora seg-gfejt! És a yorkie akkor is szobakutya, ha keverék!!!!!!
36/50 anonim válasza:
sippara nevű felhasználónak üzenem: Nézz utána, hogy a yorkienak nincs aljszőrzete!!!
37/50 sippara válasza:
Igen, tisztában vagyok vele, nem voltam egyértelmű, a hozzászólásom a kérdező nagyszerű válaszára reflektált :D
38/50 anonim válasza:
De, ami neked van az szobakutya. Csak te kib***sztad a kertbe mert olyan buta vagy hogy nem tudod megnevelni és így könnyebb. :)
39/50 A kérdező kommentje:
mikor kellett volna megnevelnem mikor még csak kettő hónapja van nálam? na ha meg nincs aljzat szőre akkor ki az istenbarma? de még mindig nem az a kérdés hogy hol kell tartani hanem hogy hogyan kell neki megtanítani hogy hova piszkítson?
2014. jan. 31. 16:22
40/50 anonim válasza:
Vidd el sétálni, jobb ötletem nincs, ahogy a többieknek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!