Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerettek kutyával utazni?

Szerettek kutyával utazni?

Figyelt kérdés
Pl. BKV.val autóval stb. Én úgy érzem teljesen becsömörlöttem...
2014. jan. 25. 17:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na, az enyémek ráadásul turcsik, és nincs rajtuk szájkosár. Eggyel még oké, egynek örülni szoktak többnyira, mert egy kutyát be tudok ültetni a lábaim közé, és úgy nincs útban. De a kettőre már én is hallgatom az emberek hülyeégét. A kedvencem, mikor szegények ugye ülnek fegyelmezetten, hogy ne zavarjanak senkit, és akkor valaki, akinek meg tetszenek cuppog, meg magyaráz nekik, meg nyúlkál feléjük. Én közben mondom, hogy marad, okos, és csak azért is csinálja. Ha meg odamozdulnak a cuppogóhoz, akkor meg a többi emelgeti a szemöldökét, de hát basszus, ezek ilyen szociális kutyák, ha valaki kedevesen magyaráz nekik, akkor idővel odalépnek az illetőhöz.
2014. jan. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!