Tömegközlekedésen kistestű kutyánál elég a halti vagy jobb ha szájkosarat veszek?
Ez az!! dögöljön meg a szomszéd tehene is! :D :D
Kérdező: konkrétan nem szabályos ezt tudnod kell, de mivel gőzük sincs mi a szájkosár és a szájszíj között a különbség ezért simán lehet, legtöbbször én is azt használok. Ellenben azzal is tisztában kell lenned - tudom tudom, úgyse, de ha mégis - megharap vkit (mert szájszíjban tud harapni, akkor bizony csúnyán felelősségre vonhatnak.
Azt tudom,hogy a szájszíjból kiharaphat és akkor büntetés.Csak tudom,hogy nem harapna meg senkit,mert ölben sokkal nyugodtabb.
De akkor inkább veszek szájkosarat és rá rakom.
A jegyet azt tudom,hogy kell :)
De akkor beszerzek egy szájkosarat.
30 kg-os kutyával BKV-zom napi szinten, legtöbbször haltival. Eddig 5 év alatt max. 3-szor szólt be sofőr, hogy szájkosár kéne :)
Döbbenten látom, hogy sokszor nagy testűek utaznak minden kosár-halti nélkül, sokszor póráz nélkül :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!