Miért olyan borzalmasan büdös a mopszom szája? A ti mopszotok szája is büdös?
Figyelt kérdés
Nem a fogaival van gond, azok egészségesek, megmosni pedig nem tudnám neki, nem engedi. Kaja sem az oka, mert többfélét kipróbáltam már.
Nem most jött elő, már eddig is ilyen volt, 2 éves.
2014. jan. 25. 08:02
11/14 A kérdező kommentje:
Romeo excellence-t kipróbáltam, jobb a helyzet, de azért fingik egy kicsit szegényke. Bár az előzőktől jobban.
2014. febr. 4. 09:46
12/14 anonim válasza:
Akkor próbálj ki egy Brit Care-t is, ha végleges megoldást akarsz.
13/14 anonim válasza:
náluk puki valamennyi mindig van,állítólag a BARF etetésnél a legkevesebb. a tápoknál nem hallottam még olyanról amitől ne pukiztak volna,csakúgy mint a bulldogok. rossz az emésztésük és mellé sok levegőt nyelnek mert habzsolnak. Nálunk a bulldognál 1 hónap alatt a puki a negyede lett a romeo mellett:-)
14/14 anonim válasza:
Sikerült megoldani a problémát? Én hasponlóval kűzdök.. Kinyomták a bűzmirigyét, és a szája irtó büdös lett utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!