Remélem nem lesz baja a kutyáimnak!?
Kedves kutyás társam. Az evolúció folyamata alatt is születnek-születtek kiskutyák, és fel is nőttek.
Két oldala van ennek az evolúció szempontjából, és 90%-ban Te magad is megoldhatod.
Valahonnan, tanyáról, mezőgazdasági üzemből. stb. szerezz be egy bála szalmát, azzal almozz az anyakutyának, legalább 4 héten keresztül.
Az anyának biztosíts nyugodt körülményeket!
Ha nincs elég teje, vannak bébitápszerek, amik segítenek, ha az állatorvosod béna, keress kutyás oldalakon, vagy írj Nekem.
Örülj, mennél hidegebb van, annál kevesebb vírus támad.
Írj, ha még van kérdésed!
Tudod, nekem már attól is bűntudatom van, ha kirakom a kutyákat a kertbe pisilni, és öt perccel később jut eszembe beengedni őket, amikor már itt toporognak az ajtóban. Októberben csináltattam meg a kicsinek a kabátot, mert valahogy sejtettem, hogy idén is lesz tél, mint ahogy eddig minden évben, és tudom, hogy nincs rendes szőre és fázik a feneke. Nem nehéz dolgok ezek, annyi a titka, hogy komolyan érdekel, hogy mi van a kutyákkal, nem csak tessék-lássék. Te meg itt előadod, hogy mennyire aggódsz, holott lószart, ha aggódnál, akkor ez az első téli ugyanilyen aggodalom után megoldódott volna mindenestül.
Az meg nem kifogás, hogy eddig enyhe volt a tél, attól még fel kell készülni, mert egyrészt rajtad kívül mindenki tudta, hogy nem lesz fél éves őszünk, de ha véletlenül mégis így lett volna, akkor is készülni kellett volna a hidegre, mert azzal senkinek nem ártasz, ha van meleg helyük a kutyáknak, azzal viszont igen, ha nincs, és beüt a tél, mint ahogy meg is történt. Ez a törődés, hogy nem a véletlenre bízod, hogy életben vannak-e a kutyáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!