Remélem nem lesz baja a kutyáimnak!?
Én ezt sose értettem.... Ilyen cudar időben bizony be kellene engedni őket a házba, oldd meg! Ha huzatos a garázs, tegyél huzatfogót nehezékekkel együtt az ajtóhoz, hogy ne tudják elpiszkálni, v. torlaszold el.
Én kutyám hosszú szűrű volt szegénykém, de már +5 fokban is majd sz.rrá fagyott.
Jó, reméled, nem lesz bajuk, és? Leírtad részletesen, hogy szerinted semmi többet nem tudsz tenni, akkor marad az imádkozás. Mondanám, hogy legyen tényleg jó kutyaházuk, aminek a hosszú oldalának egy részén van csak az ajtó 10 centis küszöbbel, mert azt sokkal jobban be tudják fűteni maguknak, de gondolom azt nem fogjátok most három nap alatt összedobni. Mondanám, hogy foglalkozz velük rendesen, legyen séta meg fárasztás minden nap, és neveld meg őket, hogy ne szedjék le a szőnyeget, de arra gondolom nincs időd, és egyébként sem sétáltak soha, mert minek, nagy a kert, vagy mindent megpróbáltál, de hiába. Mondanám, hogy engedjétek be őket csak az előszobába, de gondolom annyit sem érnek, mint a cipőitek, ha inkább kint fagyasztanátok meg őket, minthogy egy levegőt szívjatok velük.
Szóval imádkozz nagy átéléssel, hogy ne legyen kemény a tél, és egyik se gyengüljön le vanami kórság miatt az immunrendszere a legnagyobb hidegben, mert szar dolog mínuszokban sírt ásni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!