Van egy 8 hónapos Kaukázusi kutyám. Semmi gond nem volt vele, de egyik hétről a másikra nem engedi be a családtagokat csak engem, képes a szüleimre is rátámadni. Van valakinek ötlete hogy mit csináljak vele?
Ebből tragédia is lehet. Kutyaiskola!
(korábban sokat kellett volna a családtagjaidnak is játszani vele)
Kutyasuli nagyon sürgősen. (Pontosabban gazdisuli.)
Ha nem kapjátok el időben, ez nagyon durván elfajulhat.
Nem is értem...kaut én sohase vállalnék, mert nem vagyok olyan domináns, erős egyéniség, ehhez a kutyafajtához meg az való.
most ezt magyarázd már el:
előbb írtad: eddig nem volt vele semmi gond
majd közölted: a suliban 3 hónapos korában azt mondták, hogy tök bolond.
most akkor mi az igazság? mit csinál egy 3 hónapos kutya, ami alapján bolondnak bélyegzik?
Egyrészt tök rossz suliba mentetek, 3 hónaposan nem kell tudnia feltétlenül vezényszavakat, csak azt, hogy gyere, de azt is folyamatosan erősítjük. Ekkor még csak a kutyákkal/emberekkel való viselkedést kell elsajátítani, amiben neked kell segítened, mint vezetőnek/gazdának.
Merre laksz? Kéne nektek egy normális kutyasuli.
A kutya meg nem bolond, csak domináns/érzékeny (esetleg mindkettő), plusz senki sem áll az útjába, így az csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!