Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez a 2 kutya...

Szerintetek ez a 2 kutya fajtatisztának néz ki?

Figyelt kérdés
A kép a kutyákól az alabbi linken található meg: [link]
2014. jan. 23. 17:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti, tudod a dolog úgy néz ki hogyha van törzskönyv akkor fajtatiszta, ha nincs akkor nem az, csak fajtajellegű keverék. Ez van, ilyen egyszerű.

A kérdező nyilván szaporítani akarja őket, és arra kíváncsi vajon eladhatóak lesznek-e a kölykök ilyen szülőkkel, vagy jó kép-e ez expresszre a hirdetés mellé, én nem tudom, mindenesetre undorító.

25 évvel ezelőtt apám hozott tk. nélkül egy kutyát, de még az is szebb volt mint ezek. Akkor se kellene a kölyük ha törzskönyvesek lennének.

2014. jan. 24. 11:14
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó te nagyon okos. Képzeld nekem nj-van és mind a kettő szülője törzskönyvezett de neki nincsem törzskönyve de gyönyörű. Te barom akk szerinted ő se fajtatiszta?? H te mekkora egy bunkó vagy. Szépek ezek a kutyák maguk módján és keverék kutya is lehet szép.Ezek a kutyák is örülhetnek h nem te vagy a gazdájuk és nem ilyen gazdájuk lesz mint te. Egy kutya nem lehet undorító mert minden kuyta szép. Többet ér egy kuyta mint némely ember. Igazi nagy sznob vagy. Sztm még nem értesz valamihez addig pszt..
2014. jan. 30. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!