Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Örökbe fogadtál egy kutyát?...

Örökbe fogadtál egy kutyát? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 13:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy lett egy kutyánk. :)
2014. jan. 23. 13:56
 2/17 A kérdező kommentje:
haaj hülye nem vagyok :) de nem engedetlen, rossz vagy hasonló??
2014. jan. 23. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

A kutya fajtájától függ az egész,szóval így nem tudunk válaszolni. A miénk pl. nagyon fél a bottól,lehet hogy verték mikor pici volt.

2014. jan. 23. 13:57
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. jan. 23. 13:59
 5/17 anonim ***** válasza:
A kutya előéletétől függ nem a fajtájától. Nálam pl most van egy staff baba szerencsére semmi atrocítás nem érte azon kívül hogy nagyon szeparációs szorongásos mivel elvesztette a gazdáját de 4nap alatt kivettük belőle már nagyából. Fogom vinni oviba aztán letelik a két hét amíg a gazdáját kell keresnem és utána hirdetem is :)
2014. jan. 23. 14:03
 6/17 anonim válasza:
A miénk szépen felnőtt, és nincs semmi baja, nem fél különösebb dolgoktól :)
2014. jan. 23. 14:04
 7/17 anonim ***** válasza:
(megint én) Az viszont már csak a kutya jellemétől és fajtájától függ,hogy mennyire engedetlen. De ahogy hozzád kerül onnantól inkább nevelés kérdése az egész. Bántani nem kell,max ha rajtakapod akkor rácsapsz egyet,és akkor tudja hogy miért kapja. Mert ha utána kap,nem fogja tudni,és akkor megsértődik. Miénk pl. ha kiszökik,egy idő után lehajtott fejjel visszajön,ez után meg kell dícsérni. :)
2014. jan. 23. 14:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem nincs kutyám, viszont egy osztálytársamék augusztus végén fogadtak be a Rextől egy tacskó keveréket, hát valami fenomenálisan aranyos és értelmes. 3 hónaposan hozták.

Szinte pillanatok alatt megtanulta, hogy a póráz az jó, nem szabad húzni, ülni-feküdni tud, és vissza is megy mindig. A macskáikkal pedig kijön, de még együtt is aludtak.

Ez volt pár nappal az érkezése után:

[link]

2014. jan. 23. 14:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. jan. 23. 14:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon kis tróger volt, egy igazi kis renitens lázadó. Nem csodálom, hogy kitette az, aki kietette, ha nem volt hajlandó időt és pénzt rászánni a nevelésére. Suliznunk kellett, sokat kellett fejlődnie neki is és nekem is, de pont a sok dolog miatt, amiken keresztül mentünk együtt, mára elválaszthatatlanok vagyunk, és szuper kutyus lett belőle. Nagyon büszke vagyok rá, mert tudom, mennyire messziről indultunk, és minden egyes perc rászánt idő, energia, és minden pénz megérte.
2014. jan. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!