Tapasztalatok a két fajáról?
csak az orosz agárról tudok beszámolni. Nagyon kemény, egy gazdás, makacs kutya, első kutyának semmiképpen nem ajánlom, idegen kutyákkal és emberekkel ellenséges, csak határozott kézbe való.
ezzel szemben a bernipásztort kenyérre lehet kenni ha jól tudom, bár én csak kettőt ismerek, de azok ilyenek.
most úgy csinálsz, mintha ez ritkaság lenne. egyrészt voltam jópár agaras rendezvényen (mivel magam is agár tulajdonos vagyok), hát ott sem az barzojok azok, amik elengedve játszanak a többivel és ahol az elmúlt években laktam 4 különböző helyen, mindenhol volt a kutyasétáltatós régióban barzoj és pont mindegyiket teljesen külön sétáltatták, nem mentek oda a többihez, ebből kettővel találkoztam külön kutya nélkül is és akkor odamentem, hogy így kutya nélkül most már hadd tutujgassam meg, de az egyik mondta, hogy nem ajánlaná, mert utálja az idegeneket, a másik meg úgy tűrte a közeledésem, mint egy szobor, egyáltalán nem érdeklődött.
és még mindemellett a főnökömnek volt egy, már nem élt, de pont ugyanezt mesélte róla. ezek alapján merészeltem véleményt alkotni.
de akiteki várjuk az ezzel ellentétes tapasztalataidat!
Találkozhatunk a következő agaras rendezvényen és együtt menjünk oda az orosz agaras gazdikhoz.
Írogatni bármit lehet. Én benne vagyok. Nem egyet ismerek és nem csak úgy, hogy egy eldugott sarokba odamentem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!