Sanyi,Marci (tudom hogy ember nevet nem adunk kutyának de mi igy neveztük a miéinket és hallgatnak rá.)
Fancsi,Bogáncs,Zozo,Lali,
Az én kutyám neve, bár lány, Chivas Regal, ami szerintem elég uniszex. :D
De volt már Maffiám, Dzsokim (és nem Csokim!). Szeretem a zenei állatneveket is, mint pl a nyulam Zepi a Led Zeppelin után. Szóval csak kreatívkodni kell. A foximat mostanság monocitának hívom, mivel bioszból épp ezt vesszük (a monocita plazmafehérje, ha jól tévedek.)
Én hatalmas Gyűrűk Ura rajongó vagyok, és letöltöttem netről egy tünde szótárat, és ott nézegettem olyan szavakat aminek a jelentése is tetszik illetve jól is hangzik.
Nem írom le a nevet, mert én se akarok összefutni egy ugyan ilyen nevű kutyával , de olyan szép szavak vannak benne amik kutyanévnek is tökéletesek lennének.
Nekem szukáim vannak, de ha lenne kan akkor ő ezer %, hogy Anton lenne...vagy Dimitri de az már csak poénból :D
Az 5-ösnek igaza van, én sem írnám le a sajátomat, de még kant sem írnék ha lenne rá esély, hogy lesz kanom, mert örülök, hogy a kutyáimnak egyedi neve van és másnak nem nagyon jut eszébe, esetleg csak más formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!