Melyik a legjobb kennel?
Inkább 200 ezer körül gondolkodj.
Van egy corso tenyésztő ismerősöm,elvittek a fajtaklub találkozóra is.Gyönyörű,intelligens kutyák,nagyon sok foglalkozást igényelnek és hozzáértő tapasztalt embert.
Az általam ismert hölgy,csak külföldre ad el ilyen kutyát,itthon csak ismerős vásárolhat tőle,szerződéssel,garanciával.Az ára nála 800-1000 Euro.
Nála nincs külön hobbi és kiállítási minőség,mivel a kutyái megállják a helyüket a kiállításokon.
Itthoni kennelekből én is a kratoszt vagy a majosházit ajánlom,de szerintem ott is 150-től indulnak a kutyák.
Könnyű elrontani a nevelését (lásd az ismerősöd is) ezért jól gondold át a dolgot...illetve a tenyésztő sem fog neked kutyát adni,ha nem tart alkalmasnak.
Akkor te nem tenyésztőtől vásároltál,kedves utolsó.
De kiegészítem,aki LELKIISMERETES és érdekli is a kutyája,nem csak a pénz,az utána néz és tartja a kapcsolatot az új gazdával.A kutya élete végéig.Főleg,mivel a szerződésben is bele van foglalva,hogyha a gazda nem tudja valamiért tartani tovább a kutyát,a tenyésztőt illeti az elsőbbség a visszavásárlásra.
És ezt normális tenyésztő meg is teszi,mivel neki minden kutyája értéket képvisel...családtagnak tekinti,hiába adta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!