Túlságosan ragaszkodó vagy gógyis a kutyám?
Figyelt kérdés
15 hetes kutyám csak az ölemben alszik napközben, egyedül még nem aludt soha. Ha főzök, mosok, takarítok bármit csinálok akkor jön, követ, de eszébe nem jutna befeküdni a helyére aludni. Pedig sokszor hulla fáradt, látom rajta. Mostanában kandallózok, ha leülök a kandalló elé, befészkeli magát az ölembe, abban a szent minutumban alszik el. Próbáltam, hogy a kandalló elé teszem a kosarát. Semmi. Akkorákat ásít, hogy az csak na, de mégsem alszik egyedül. Inkább kiugrik a kosárból és ugyanúgy láb alatt van. Szerintetek miért?2014. jan. 21. 17:10
2/4 anonim válasza:
Mert nem szoktattad hozzá, hogy egyedül aludjon, hanem mindig engedtél neki. Hagyd egy kicsit békén, egyáltalán ne foglalkozz vele pár óráig, akármit csinál, akkor kénytelen lesz önállósodni.
3/4 anonim válasza:
Minden kutya ilyen,ez természetes viselkedés egy kölyöknél..Csak ha így marad,nem tudod majd egyedül hagyni.Ne a kutya döntse el,mikor van az öledben,hanem te.
4/4 anonim válasza:
mekkora lesz ha megnő?:)
az én blökim 5 kg volt amikor hozzám került...ölembe volt ha tévéztem...az ágyamban aludt...most 50 kg:) néha még megpróbál ölbe mászni, szerencsére ritkán:)
le lehet szoktatni őket, csak következetesnek kell majd lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!