Azt hogyan állapíthatnám meg hogy jellemben melyik kutyafajta illik hozzám?
Amelyiknek a jelleme hasonlít a tiedhez pl.
Nyugodt,otthon ülős/sétálgatós vagy akkor nyilván nem egy Border Collie lesz a fajta ami neked kell.
Ha szeretsz sportolni,szereted a kihívásokat,erős jellem vagy akkor egy pitbull vagy bármilyen erősebb mozgékonyabb fajta megfelelne neked.
De ha leírod,hogy milyen vagy akkor szerintem tudnánk neked ajánlani kutyafajtákat:)
Be lehet szállni a játékba?...
Nyugodt, otthon ülős vagyok, de szeretek hosszú (nyugis) sétákat tenni az erdőben, kirándulni, túrázni, hétvégén akár 20-30 km-t is, de hétköznap is több órát. Viszont nem akarok sportolni a kutyával, semmi ugra-bugra. Lakáskutya érdekelne, de ilyen kirándulásokkal. Mit ajánlotok?
2-es én pl a skót juhászt.
Tud menni, ha kell, de nem akad ki, ha 1-2 nap kimarad.
Kérdező: ha tudsz angolul, elég sok ilyen "kalkulátor" van a neten, ami kidobja a neked való kutyákat.
De azért nagyjából van ötleted gondolom, hogy mekkora kutyát akarsz. Pl. a közepes kutyákból milyen jelleműt szeretnél? Mindenkivel barátságos vagy tartózkodó legyen? Több gazdis vagy inkább egy gazdis? Mozgékony vagy otthonülős? Kis bolond vagy higgadt? Érzékeny vagy "tank"?
Te milyen vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!