Tacskó vagy mopsz? Melyiket választanátok?
Első vagyok,azért egyik sem,mert a mopsz elég beteges, nem egyet ismerek és jó tenyésztőtől vették még is sokszor betegek,meg én nem vagyok oda a nyomott pofijú kutyákért,lustábbak is..
Tacskó külsőre nem tetszik,meg eléggé makacs,pörgős kutya.
Nem az én világaim ez a két fajta :D
első vagyok
Kintre a tacskót nem ajánlom eléggé fázósak!
Én álomfajtám egy barna Dobermann szuka :)
Most egy bichonom van,szeretem a bichonokat.
Sokszor a menhelyi keverékek is nagyon tetszenek,főleg a fekete színűek :)
Ha kintre szeretnél kutyát én inkább olyan fajtát ajánlanék ami jól bírja a telet.
Kisebb testű fajták jöhetnek szóba csak?
A kistestű kutyákat,nem lehet kint tartani!!
Írtad, hogy nem szeretnéd lakásban tartani. Ennél a két fajtánál, ami tetsik neked ez elkerülhetetlen. Nem valók kertbe. Kistestűek, közelebb vannak a földhöz, jobban megérzik a hideget, ráadásul a szőrük is rövid. Amennyiben e két fajta közül szeretnél választani, úgy kénytelen leszel lakásban tartani. Ha nem engedsz abból, hogy nem élhet lakásban, úgy viszont másik fajta után kell nézned sajnos :)
Ha az én egyéni véleményemre is kíváncsi vagy. Nekem a mopsz kifejezetten nem tetszik. Sem jellemre, sem küllemre. Van mopszos ismerősöm, jó helyről vette a kutyáját még is beteges mint megannyi fajtásra.
A tacskók sem szépek szerintem, de nem is lenne kérdés, hogy a kettő közül inkább egy tacskót vinnék haza :) Akárhány tacskót ismertem eddig annyi szeretet volt bennük, hogy azt nem tudom, hol fért el :)
Nekem a tacskó jobban tetszik, de biztos, hogy macerásabb a nevelése, mint a mopsznak. A tacsi vadászkutya és nagyon aktív. A mopsz szerintem sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb.
Ha mindkettő tetszik, akkor a jelleme és ne a kinézete alapján dönts. Melyik illik jobban a családhoz? :)
Sajnos, jelenleg nincs hova tennem. :( Csak azért szeretnék dönteni, hogy a vonzás törvénye szerint, hátha hamarabb sikerül, hogy az enyém legyen.
Megnéznék egy ilyen mixet. Tudsz fotót mutatni valahol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!