Kutyás gazdik és persze más gazdiknak is van ilyen gondolatuk?
Van egy 2 és fél éves kutyám! Sokat játszottunk ma és egyszer csak bolond gondolat jutott eszembe hogy mi lesz velem ha már nem lesz?
Hogyan leszek képes elviselni a hiányát??
Hogyan fogom viselni a megdermedt testét, azt ahogy el kell temetnem majd!
Nagyon rossz bele gondolni, és el is pityeregtem magam hisz még sok évig velem lesz, de annyira fájdalmas hogy egyszer elveszítjük egymást.
Másnak is volt hogy eszébe jutott ilyen? Bővebben mesélnél róla? Kort és nemet :)
Nekem pont tegnap este volt egy ilyen gondolatom :) az enyém 5 éves. Szemem fénye :) elgondolkoztam én is rajta és borzasztóan rossz érzés volt.. :/ De nagyon remélem hogy még nagyon sokáig marad velem :D Én abban biztos vagyok hogyha elveszíteném én szerintem beleis őrülnék.. :/
18/L
Ajánlom figyelmedbe az alábbi népmesét. Ebből látszik, hogy már több száz éve is voltak ilyen emberek.
Normális ember nem ilyenekkel foglalkozik.
Sztem meg nem kéne ennyire letámadni!
Ez lelki állapot függő...
Nem szabad ilyenekbe bele gondolni, mert sajnos tényleg ez az élet rendje, de persze én is bele gondoltam már :( Én is pityeregtem és öleltem! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!