Mennyi idő alatt szívódik fel a féreghajtó?
a hétvégén, olyan délelőtt 11 körül kapta meg a kutyusom a kajájába keverve(32 kg-os boxer kan, 3 és 1/2-et kapott)
délután fél 3 körül kihányt mindent
lehetséges, hogya féreghajtó okozta?
szerintetek felszívódott ennyi idő alatt, vagy meg kell ismételni?
"Minden kutya tud tablettát nyelni"
erre azért nem vennék mérget...
Nem az első voltam, de az előző.
Szoktam állatorvos mellett dolgozni, minden kutya tud tablettát nyelni.
A gazdinak meg kell tanulnia beadni a tablettát a saját kutyájának. Az állatorvostól nem várható el, hogy kockáztasson egy esetleges harapást.
Szóval: egyik kezeddel nyisd ki a kutya száját, és tartsd úgy. A másik kezed mutatóujjával told le a tablettát a kutya nyelvének a tövére, majd csukd be a száját, és simogasd a torkát. Érezni fogod, ahogy lenyeli. Úgy bizonyoshatsz meg erről, hogy megnézed, utána megnyalja-e az orrát. Ha megnyalta, akkor biztos lehetsz benne, hogy lenyelte.
Nekem soha nem evett meg semmilyen tablettát sem az ételébe keverve. Viszont naponta lenyeli a szájába nyomott vitamintablettát ellenkezés nélkül, még a farkát is csóválja közben. A féreghajtó ellen sem szokott tiltakozni.
köszönöm a segítségeket,
ja és még annyi, hogy ti szerintetek is sok a három és fél tabletta drontál pluszból( 32kg-os)?
elvileg 10 kilóra van számolva 1 tabletta
, remélem azért felszívodott rendesen
Az offhoz:
Márpedig nekem volt olyan kutyám akinek még a doki sem tudta beadni a tablettát, mindig kituszkolta a nyelvével és bármeddig tarthattuk a száját akkor sem nyelt volna ha megfullad:( De ha sajtfalatkába nyomtam bele a tablettát azt egyben lenyelte - és nem volt miatta "hiszti". Szóval teljesen felesleges itt bizonygatni hogy "minden kutya tud nyelni" - van akinél igenis csak a csel válik be - és ha ez is hatásos minek kinlasztani a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!