Panelba golden retriever?
Jelenleg nagy családi házban élünk, de a helyzet úgy adta, hogy valószínűleg panelba költözünk. Kutyát már régóta szeretnék, találtam is most egy számomra megfelelő tenyésztőt, és mivel ez a fajta kutyus az álmom így nem szeretnék lemondani róla a lakás miatt. Természetesen minden nap legalább 3szor sétálni vinném, foglalkozni tudok vele minden nap elég sokat (egyetemista vagyok, nincs sok órám, vagy az órák között is haza tudok jönni), takarítással tisztában vagyok, hogy majd biztos elég sokat kell, de szerintem megéri a napi porszívózás. És ez a fajta családi kutyus, szereti ha a gazda a közelben van.
Ha valakinek van golden kutyusa és panelban laknak szívesen fogadnám, hogy mennyire ugatós vagy mennyire nyugodt, illetve hogy mennyire jó ötlet-e, nem kínzás.e a kutyusnak. A válaszokat előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!