A helyemben fajtatisztát vagy menhelyit vennétek?
Figyelt kérdés
Már egészen kicsi korom óta vonz a kiállítások világa, és éppen ezért terveztem magam mellé egy fajtatiszta ebet. Viszont most nem tudom, hogy lenne e pl. Pénzem kiállításra vinni, hogy kihasználjam az esetleges adottságait. Vagy időm...
És igen, készen állok egy kutyàra, mielőtt beszólnátok. Csak ha ez lenne, kagamat ismerve hatalmas önmarcangolásba kezdenék, ezért és ez itt a kérdés. Normális válaszokat várok.
2014. jan. 20. 04:21
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat, hogy fajtatisztát veszek. : ) Elgondolkoztam, és erre jutottam.
2014. jan. 20. 13:02
12/13 anonim válasza:
Keress fel pár menhelyet, és pár tenyészőt, csak törzskönyves kutyát vegyél ha veszel. A nem törzskönyves lehet esetleg keverék is. Elmesélem a mi történetünket: Én azt vallom, hogy tk kutyáért vagyok hajlandó fizetni, nem tk kutyáért max oltás, chip árát. Ivartalanítani nem akartam (mielőtt megköveznétek, van egy 8 éves szukánk, akinek sose volt kölyke, mert VIGYÁZUNK nagyon mikor tüzel, nem akartam egy egészséges kutya egészséges szervét eltávolítani), szóval menhely, fajtamentők szóba sem jöhettek. Végül egy színhibás vizsla kutyust kaptunk ajándékba. Vizslának nézett ki, csak világosabb volt, mint a standard. Szépen növögetett, mára kiderült, hogy vizsla-agár keverék. Valószínűleg az alomtesói is, akiért nem kevés pénzt kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!