Cane Corso, Német Boxer, Pit Bull vagy Rottweiler?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy 7 éves gyerek mellé melyik fajta lenne a legjobb (kan)? Jól lehessen tanítani, házörzésre is legyen alkalmas.
Nagy kertünk van. Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?
2014. jan. 19. 20:59
11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő...volt már rotim, kaukázusim meg kistestü kutyáim is
2014. jan. 23. 06:29
12/14 donne válasza:
szerintem corso,vagy boxer.De te tudod :)
13/14 anonim válasza:
én rotweilert szerettem volna és kb ugyanezek közül választottam ki de aztán elpártoltam mivel sok ismerősömnek az van nagyon szeretni való nagy dögsik :) de mikor meghallottam hogy parvóvírust kapott el a pár hónapos rotweiler aminek már minden oltása megvolt pont akkor amikor kellett volna.. és elvileg a rotik nagyon kapnak erre az egyébként halálos betegségre! én német boxert ajánlok gyerek mellé persze ez is csak nevelés kérdése mert ha úgy van nevelve és szeretetben növekszik minden kutya tud angyal tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!