Milyen fajta, esetleg keverék kutyát ajánlotok egy kezdő kutyásnak?
Figyelt kérdés
Sose volt még kutyám,kis korom óta arra vágyom mivel saját házam van már és megfelelő anyagi hátterem is van úgy gondoltam bele vágok!Panelban lakom tudom,hogy nem a legszerencsésebb de egy 17 éves álmom telyesülne be:)Kb napi 8órát tudok vele foglalkozni.Mindenképp valami kistesü nem túl sok bunda gondozást igénylő,könnyen tanítható kezdő kutyásnak valót keresek!2009. dec. 2. 17:57
21/22 anonim válasza:
Nem tudom, de egy keverék kutya egyedi ugyanojan aranyos kedves szeretetre méltó, sőt úgytudom hogy sokkal több ideig él mint a fajttiszta, mert nem hordoz örökletes betegségeket. Nekünk volt egy keverék németjuhász a szomszádunkban, és azthiszem 15 vagy 16 évig élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!