Amstaff a családba?
Sziasztok arra lennék kiváncsi hogy az amstaff az mennyire való családba gyerekek közé?Ha veszek egy kiskutyat és én nevelem mire figyeljek hogy inkabb vedelmezze a csaladot mint hogy támadja? Haveromnak van es nagyon családbarat. először mentem náluk és nagy örömmel fogadott ez mindegyikre jellemző?
válaszotokat előre is köszönöm! :-)
A törzskönyv az nem az...
És 2 törzskönyves kutya ára együtt 200-300 ezer ft,kennelnévvel ellátott tenyésztőtől,nem öreg bácsitól.
6 hónaposan meg már minden oltása bőven megvan.
A ránézésre gyönyörű,pedig nem jelenti,hogy 3 év múlva egészséges is.
És itt nem a te pénztárcádon van a lényeg,hogy ki tudod-e fizetni az esetleges kezeléseket,hanem hogy az a kutyának jár szenvedéssel.Amin nem tudsz változtatni.
És támogattál egy ilyen embert,akit nem érdekel,hogy a tőle elhozott kölyök,100% egészséges-e...Ezzel csak bátorítod,hogy folytassa a szaporítást és hányja a világra a többi kétes genetikájú kutyát.
Mellesleg 2 millió gazdátlan kutya van ma hazánkban,és ebből több száz amstaff..
9-es, 17-es, melysegesen egyetertek veletek!
Nem ertem, ha valaki ugy gondolja, hogy neki felesleges a tk, a szuresek, akkor miert nem fogad be egy allatot, akar fajtatisztat (vagy legalabbis erosen fajtajellegut, hisz tk nelkul hivatalosan csak az lesz), mert pont staffibol is rengeteg gazdikereso van, kolykok is, azzal legalabb nem a szaporitast tamogatna :(
(37/N, egy tk-s, szurt, megis ivartalanitott!!! szuka staffi gazdija, ex-szapis roti gazdi, ex-ideiglenes befogado vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!