Mi történik ha a kutya fial?
Szeretnék egy kis felvilágosítást kapni ugyanis van 2 kutyánk és szeretnénk kiskutyákat szóval a legközelebbi tüzelésnél figyelünk... Jobban mondva én nem szeretnék kiskutyákat de csak azért mert félek.. Szeretem a kutyáim és nem szeretném ha "szenvednének" vagyis nem tudom mennyire fájhat vajon neki ha fial? Félek a következményektől pl mire kell oda figyelni mig még nem fial?! Vagy agresszív a kutya vemhesen? Elég domináns kutya volt hogy már bántotta a másikat de amúgy jól megvannak nincs gond. Esetleg ha meglesznek a kiskutyák akkor féltheti a kölykeit és bánthatja a másik kutyát ha a közelébe megy? Vagy mivan ha éjszaka fial ahogy általában a kutyák és nem vesszük észre ha gond van? Honnan tudjuk hogy megvan az összes kiskutya és nem-e maradt benne? Stb. dolgokra vagyok kíváncsi.
Köszönöm a válaszokat előre is, bocsánat ha buták a kérdések jó lenne ha valaki felvilágosítana akinek volt már része ilyesmiben, valaki aki tapasztaltabb. :)
Mondjuk egy gyerektől nem meglepő ez a felelőtlen hozzáállás, főleg ha a szülei is ilyenek.
Esetleg mutasd meg a szüleidnek a válaszokat, hátha ők meggyőzhetők!
De,azoknak a kutyája fialjon,akik értenek hozzá és vették a fáradságot,hogy millió orvossal és tenyésztővel konzultáltak előtte,majd kiállításra és tenyészszemlére vitték,hogy egyáltalán ALKALMAS-E a tenyésztésre.
Beadatták neki a szükséges oltásokat (nem a veszettségire gondolok) és előszűréseken vettek részt a kutyával,aminek darabja kb. 30 ezer ft,de ismét KÖTELEZŐ a tenyész
engedélyhez.
Vajon miért van engedélyhez kötve a tenyésztés???
Gondolkodjunk már el ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!