"Reggelizz úgy, mint egy király! " Szerintetek kutyákra is vonatkozik?
Ezen kezdtem el gondolkozni, hogy mivel ajánlatos bőségesen reggelizni, hogy energiával induljon a nap, jobban működjön a test és a szellem, könnyebben forogjanak az agykerekek... vajon a kutyáknak is hasznos?
Most reggel, este eszik, 50-50%ban osztva az ételt. Teljesen felesleges esetleg 60-40%ra vagy 65-35%ra módosítani az etetésen?
Meg a legtöbb ember örül ha a kutyájának nem indul energiával tele a nap, mert többnyire pihennie kéne amíg a gazda haza ér délután :)
Én is az egyszeri etetés híve vagyok amúgy heti egy koplaló nappal.
Pont nemrég olvastam erről egy cikket, bár ez az arányokra nem tér ki :-)
Hát, ezek a régi mondások olyanok szerintem hogy fele hülyeség, másik fele inkább gúny, mintsem nagy igazság.
Ha úgy reggelizek mint egy király, nem esik jól, nehéz vagyok egész nap, alig tudok mozogni, gondolkozni stb. :D
Bár az is igaz, hogy nem földműves vagyok, vagy mittudomén... :D 8 hónapos kutyám kétszer kap enni, arányosan elosztva. Igazából az esti adag néha több, mint a reggeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!