Fressnapf termékekre milyen esetben vonatkozik garancia? Bővebben lent.
Sziasztok!
Tegnap vásároltunk a Fressnapfban 2 kutyajátékot, ma mindkettő tönkrement, direkt szinte szétrághatatlant kértünk, és felügyelet mellett játszott vele... a "szétrághatatlan" játékcsont EGY harapást bírt... ilyen esetben mit tudok tenni?... Elvileg létezik valamiféle garancia... csak bemenni nem szeretnék feleslegesen mert ugyebár pénz meg idő... és hát nem volt olcsómulatság a játék...
Jótállás tuti nincs rá, mert az csak ezekre a termékekre van (mellékletben)
http://www.youtube.com/watch?v=LXIWRan3XGY
Szerintem szavatosság sincs, mert mikor megvettétek, akkor az előírásoknak megfelelő állapotban volt. A kutyátok szedte szét, és nem magától ment tönkre.
Az meg kétlem h volt a mellékelt papíron h ennyi és enyi garancia van arra, h nem megy szét.
Amúgy a Fresibe kedvesek, valszeg kicserélik, de hivatalosan nem kötelességük.
Ha megvan a blokkja és a csomagolása (már ha volt, az sem baj ha eltépted a csomagolást), akkor szerintem nyugodtan vidd vissza.
A szomszédunk sípolós labdát vett a westijének. A kutya már a parkolóban úgy kapta be, hogy beleesett a síp a labda közepébe. Visszavitte és kicserélték neki.
Lehet, hogy fel fogják ajánlani, hogy vásárold le az árát, vagy kicserélik egy másikra. Egy próbát megér.
Írd meg mi lett.
itt a sztori: csak eddig nem tudtam leírni mérgemben...
Fressnapf volume 2, második kör: Köszönjük szépen a szakértelmet, ennyierővel én is mehetnék oda eladónak és tanácsadónak, mert hogy fogalmatok sincs a dolgokról az is biztos. Felháborító! .... Ma visszamentünk a boltba (kutyával, hálistennek be lehet vinni, ezért pluszpont)... hogy kicseréljük a szájkosarat ( aminek a csomagolásába rossz méretet tettek:D), és a szétrághatatlan 1 percig tartó játé...kot. Félreértés ne essék, nem volt konfliktus semmi, a játékot nem cserélték (mindegy!), a szájkosarrál kapcsolatban egy szavuk se volt. Kezdődtek a gondok, ugyanis bevittünk egy eledeles mérőpoharat, hogy lemérjük hány pohárra jön ki a napi adagja, hogy pontosan adhassunk neki. A szakértő, azaz a 20 év körüli affektálós lányka, természetesen beleszólt ( hangsúlyozom a kutya ott volt velünk láthatta....), hogy 250!!!! grammot kell neki NAPONTA (Nem egy étkezésnél) adni... ?!?! Egy kiskutya kap ennyit szerintem... szánalmas... Köszönjük:)
A fresiben nem igazán dolgoznak k@csögök, csak nektek úgy jött le.
Mint mondtam, a játékot nem kötelesek cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!