Fressnapf termékekre milyen esetben vonatkozik garancia? Bővebben lent.
Sziasztok!
Tegnap vásároltunk a Fressnapfban 2 kutyajátékot, ma mindkettő tönkrement, direkt szinte szétrághatatlant kértünk, és felügyelet mellett játszott vele... a "szétrághatatlan" játékcsont EGY harapást bírt... ilyen esetben mit tudok tenni?... Elvileg létezik valamiféle garancia... csak bemenni nem szeretnék feleslegesen mert ugyebár pénz meg idő... és hát nem volt olcsómulatság a játék...
Szia!
Honnan hallottál róla?:O
Írtam igazából panaszlevelet, abban bővebben kifejtettem, de nem is azzal volt a gond, hogy nem cserélték ki, hanem arról hogy az eledel esetében is félretájékoztattak, illetve a játékkal kapcsolatban is:( Szeretem a Fressnapfot még mindig járunk oda ( persze másik üzletve), éppen ezért tartottam felháborítónak az esetet, itt mondjuk nem fejtettem ki elég bőven de a levélben mindent leírtam, illetve még nem kaptam rá választ...
Kedves 1-es!
Azt szeretném kérdezni, hogy 14 sima nap vagy munkanap? Munkanap, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!