Vettem egy 9 hetes csivavát mióta haza hoztam vakarozik és rágja Magát már tiszta seb adtam rá ruhát azóta el van de ha le veszem ujra kezdi már bele őrül a doki azt mondta nincs semi baja szerintetek?
Én is azt mondom,vidd el másik dokihoz.Méghozzá ne egy ilyen falusi sarlatánhoz,hanem jól felszerelt klinikára,ahol minden laborvizsgálatot meg tudnak csinálni.
Ha a vizsgálatok után is az derül ki,hogy nincs szervi baja,akkor lehet rehabbal foglalkozó kiképzőt keresni,pl.Cerberosék.
Készülj fel arra,hogy több tízezerbe fog ez a kutya kerülni neked.De tele van a net,hogy senki ne vegyen szaporítótól kutyát,mert így jár.
Gondolom semmilyen szerződés nem készült.
Kérdező,merre laksz?Hátha tudunk jó klinikát ajánlani.
Feljelenteni azért nem érdemes,mert csípőből letagadja azt is,hogy ismer,nemhogy azt,hogy tőle akár egy doboz gyufát is vettél.
A NAV-nak név nélkül lehet írni,hogy számlaadás nélkül kutyát árul,jól megszívatják.Közben a legközelebbi állatvédelmi szervezettel vagy a Fajtamentéssel vedd fel a kapcsolatot.Írd meg a történetedet és kérd,hogy nézzenek utána,milyen körülmények között vannak nála a kutyák.
Mielőbb kezdd el gyűjteni a pénzt az állatorvosi költségekre,nem lesz kevés.
Az én szaporítós "olcsó"kutyámra pont egy tanya ára ment rá.
Szerződés nélkül sajnos nem tudod feljelenteni, azt is letagadja hogy életében látott volna téged vagy a kutyát...
Esetleg Facebookon tudnál csinálni egy megosztást, kiírod a nevét, hol lakik, telefonszámát és odaírod hogy ettől az embertől ne vegyen senki kutyát, mert egy büdös kutyagyáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!