Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám már lassan két napja...

A kutyám már lassan két napja nem ürít?!

Figyelt kérdés
Nem szobakutya hanem kint van az udvaron és nem szoktam figyelni hogy épp mikor csinálja. Csak arra lettem figyelmes hogy szokatlanul jár,visszahúzódó,és nyalogatja a végbelét. Próbálkozik az ürítéssel de nem sikerül neki. Házilag tudok rajta segíteni? Azt olvastam hogy a szardínia tejjel az hátha megoldaná a problémát. Nektek volt már ilyen? Ti mit csináltatok,egyből állatdokihoz mentetek? Mi lehet az oka?
2014. jan. 16. 08:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amit oz orvosnál fizettek majd, az a vizsgálati díj (orvosa válogatja, 3000 körül mozognak az árak), plusz a kezelés díja, ha ad neki valamit. Olajat biztos, hogy fog adni, szóval mehettek máris venni. Lehet, hogy meg akarja majd röntgenezni (vagy ultrahangozni), az olyan 5000 Ft körül lehet. Ha szerencsétek van, holnapra az olaj megoldja a problémát, de ha nem, akkor feltétlen orvoshoz kell vinni.
2014. jan. 16. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:

nálunk a körzeti doki ne számol fel külön díjat, igaz eddig csak oltásra és féregírtóért mentünk.

nem hiszem, hogy egy konzultáció sokba kerül, lehet ahogy tapogatja a hasát, abból is tud már valamit mondani.

paraffin olaj csak használ!

de doki mielőbb!!!

2014. jan. 16. 21:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Amint látom már sokkal jobban van, mert szaladgál.Adtunk neki olajat.Ma megyek neki tápot venni. Milyet ajánlotok?
2014. jan. 17. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!