Lehet dp-s az amstaffom?
az van hogy ugrál futás közben 7 hetes lesz hétfön
és azt olvastam hogyha futás közben egyszerre ugrál a 2 hátsó lábával az a dp jele is lehet
7 hetesen az ANYJÁNÁL a helye, te épelméjű!!!
Mocskos szaporítótól hoztad a kutyád: szóval bármi lehetséges.
Észlény...
Ne hallgass az okoskodókra , lehetséges hogy csak túl súlyos
Ami a korát illeti tényleg kicsit hamar lett elhozva az annyától , általában 8 hetes korban szokták elválasztani a szüleitől a tics tutyákat, de biztos vagyok benne hogy nem ez nem lesz probléma. Mindenképp vidd el állat orvoshoz 8 hetes oltást most kell majd meg kapnia , és ott tedd fel ezt a kérdést. Többieknek pedig csak annyi hogy a kérdező nem írta hogy vette volna a kutyát , lehet hogy saját kenelből van a kutya.
Most függetlenül attól, hogy honnan van a kutya...
...igen, simán lehet dp-s.
Bár (igen, ezt megnyugtatásként mondom) én is több hétig azt hittem a dogo kölykömre, hogy dp-s, ugyanezekkel a tünetekkel. Ahogy nőtt, abbahagyta a "nyuszi" ugrálást, és most már semmi hasonló tünetet nem produkál. Egyébként úgy tudom, 6 hónapos kora után lehet csinálni egy vizsgálatot állatorvosnál.
És mielőtt bárki lehurrogna, én tenyésztőtől vettem, törzskönnyel, papírokkal, 8 hetes kora után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!