Egyetem alatt két kutyával?
Igen tanulok. És amúgy miért természetes, hogy egy kutya csak bent van? Hogy magam idézzem, szerintem többen laknak ebben az országban kertes házban, mint panelban. Problem solved. Persze kintre bármilyen kutyát nem lehet rakni, de hát a felelős gazda eszerint választ. Mondjuk azt is meg lehet oldani, ha csak benti kutya. Itt a legtöbb ember ahogy olvastam igyekszik, hogy valaki mindig legyen otthon a kutyával. Amivel nem értek egyet, de ebben az esetben szintén megoldja a problémát. Illetve a fenti felelős gazda megtervezi, hogy mikor vesz kutyát, pl nyáron, vagy egy nagyobb szünetben amikor huzamosabb időt otthon tud vele tölteni. Én ahány kutyást az iskolában, versenyeken, vizsgákon, stb ismerek, egyik sem várt azért a kutyatartással csak mert elsőéves. És lám mindketten túlélték. Persze nem mindenki komoly kutyás, de azért nem a világvége ez a feladat.
Mi van az x éve meglévő kutyáddal történik valami amikor egyetemre jársz? Tartósan beteg lesz, egyebek. De akármi más is közbejöhet a kutyán kívül. A legtöbb ember mégis megoldja.
A kérdés leírásából idézve: "A lakás megoldva", úgyhogy nem tudom honnan jött neked hogy kertben tartsa....
Egyébként ezt nem tudhatjuk mire meg hogy lesz ideje, mivel azt sem tudjuk milyen szakra megy, milyenek a képességei tanulás terén (pl gyorsan vagy lassan tanul). Lehet hogy időmilliomos lesz, mert beül egy előadásra és már annyiból megtanulja hogy végighallgatta, mindenből kap megajánlott jegyet és javítani se akar, de az is lehet hogy lesz 10 tárgya amiből le kell vizsgáznia a "huzamosabb szünet" alatt. Attól mert te ismersz olyanokat akik meg tudták oldani, még nem kéne elkönyvelni hogy akkor mindenki mindent meg tud oldani.
A munkát meg ne vegyük egy kalap alá a sulival, azért a munkahelyen jobb esetben nem kell készülni meglepi rögdogákra, feleltetésekre, amik miatt előző nap a könyvek meg a jegyzetek felett kéne görnyedni. Meg munkahelyen azért van arra lehetőség hogy szabit vegyél ki vagy elmenj táppénzre, jobb esetben csak egy adott %-ot vonnak le a fizuból. Ezzel szemben ha olyan "jófej" az adott tanár hogy hát ő már 50 éve tanít és az 50 év alatt aki 1-nél többször hiányzott az ő órájáról az még aláírást sem kapott. Ja és orvosi igazolást sem fogad el, mert tudja hogy milyen kreatívak a fiatalok. A diák meg lapítson, mert ezt megteheti a tanár. Megvan erre is minden esély.
Köszönöm,hogy próbáltok segíteni!!:)
A kiszemelt kennelben nyárra lesznek kicsik és akkor hoznám el,és otthon tudnék lenni vele a szünetben,az alapvető dolgokra már megtanítanám,mire egyetemre megyek.
Igazából a saját kutyánat is féltem,hogy furcsa lesz neki,ha sokat lesz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!