1 éves újfoundlandi keverék kutyám tönkre tesz mindent a kertben. Ahol virág van azt tépi, olyan a kert mint egy csatatér. Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Próbáltam a szidással, orrára csaptam, nem játszottam vele, le se tojtam egész nap. Ettem előtte és ő nem kapott semmit (finom szalonnát). Be lett zárva azonnal ahogy hozzányúlt valamihez, de semmi nem segítettet. Egyszerűen nem tudom mit tegyek.2014. jan. 15. 13:12
11/11 anonim válasza:
10. Nem állítom, mert nem mindig kapnak, tőlem legalábbis nem. Sokszor már csak annyit szólok mérgesen, hogy "melyik volt az már megint?". Tudják ők hidd el, el sem tudod képzelni mennyi mindent megértenek, egész nap velem vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!