11/15 anonim 

válasza:

Mindenképp dicséretes a kezdeményezés. Ha jól tudom azon a környéken nagyon kevés zöld felület van, azok is főleg virágágyak. A kutyáknak is jobb ha nem a betonon végzik a dolguk. A betonról egyébként sem lehet minden esetben hiánytalanul összeszedni a piszkot. A folyékony dolgokról nem is beszélve. Gondolom, ahol van elég zöld terület a kutyáknak ott nem annyira szükséges egy ilyen. Az, hogy a kutyások jó része nem szedi össze,...hát elvileg törvény írja elő, tehát büntethető és büntetendő lenne, a befolyt pénzből meg lehetne futtatókat kialakítani és gondozni. És ez alatt nem a takarításukat értem, mert azt a gazdiknak kellene maguk után, hanem mondjuk a füvesítést, kutyajátékok kihelyezését stb. A XIII. kerületben egyébként úgy veszem észre pozitív irányú változások zajlanak-e téren.
12/15 anonim 

válasza:

9-10-nél a pont. 7-es írja: "Minden kutyát le lehet tiltani a piszkolásról, amikor nem ott csinálja, ahol én akarom". És ha mondjuk épp hasmenéses a kutyád? Lehet más egészségi problémája is egy kutyának, átmeneti vagy akár tartós, vagy szedhet olyan gyógyszert, ami pl. befolyásolja az ürítését. Egyébként normál esetben egyetértek, de egy szimpla hasmenés elég ahhoz, hogy szégyen, nem szégyen, a kutya ne bírja tartani addig, ameddig akarnánk.
13/15 anonim 

válasza:

9-es igazad van, érthető, amit írsz,de miért kell jó magyar szokás szerint minden jó dologhoz hozzácsapni, hogy DE azért...?
Tudod ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha valaki nem akar képes a dolgokat megoldani, akkor csak a kifogásokat találja meg, hogy miért éppen nem lehet?
Inteligens ember nem szemetel, nem hagyja ott a kutyagumit a TÖBBINEK PEDIG TILOS!:)
14/15 anonim 

válasza:

Hasmenést pedig ne keverjük bele, mert az egy kivételes eset
15/15 anonim 

válasza:

Azért csaptam hozzá, hogy "de", mert a kérdező a véleményünket kérdezte és ez volt a véleményem. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire válik be! Mindenképpen érdekes akkor is ha beválik és akkor is, ha nem. Nekem jobban tetszik az a megoldás, amit talán ha jól emlékszem Sopronban láttam, hogy a belvárosban volt egy kis zöld park, zacsik állványon és gyűjtőkonténer. Természetesebb és szebb, mint a "homokozó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!