Aki nem szedte fel a járdán, itt sem fogja sajnos.
Egyébként nem hülyeség, de a magyar kutyatartók nagy része sajnos nincs még erre felkészülve.

Aki eddig nem szedte az ezen se fogja.
Amúgy sincs arra semmi garancia hogy a kutya nem fog útközben pottyantani, nem fog várni azzal hogy elsétáljon a gazdi az illemhelyig.
Szerintem ehelyett inkább felvehetnének több közmunkást vagy valami, hogy a kutyafuttatókat hozzák rendbe. Többet érne szerintem, meg aztán ez egy munkalehetőség lehetne azoknak akik egyébként esélytelenek.

Hogy a kutyának nem feltétlenül itt lesz hozzá kedve. Egyébként meg tök mindegy, hogy itt vagy máshol szedem fel, de ha ez a hely teli lesz otthagyott termékkel, akkor inkább máshol.
A "miért nem a kutyafuttatóban sétáltatja" mellett meg fel fogják ütni a fejüket a "miért nem a kutyawc-n sz...atja" jellegű beszólások is.

A kerületben, de nem ezen a helyen élek, ezért én már értesültem róla a helyi kiadványból.
Minden kezdeményezést helyesnek tartok, ami a problémák megoldását segíti, tehát ezt is.
A végterméket otthagyó kutyások egy része bizonyára élni fog a lehetőséggel, a többi továbbra is tojik rá.
De mivel egy kezdeményezés mindig egy újabb lehetőség azt várni tőle, hogy gyökeresen és végérvényesen megoldjon egy prblémát nagy hiba, DE A SZÁNDÉK A LÉNYEG, EZÉRT ÜDVÖZLÖM!

Utolsónál a pont!
Az én kutyám sem toji, pisál össze-vissza - kan, bár ennek nem látom jelentőségét de valaki erre hivatkozott a kutyája ürítési szokása miatt - vagyis ha sétálunk a házak falát pl. nem pisili le, csupán csak azért mert azt mondom, hogy oda nem és közben finoma elhúzom.
Aki odafigyel a kutyájára, nem csak húz maga után egy pórázt és lepcsel igenis tudja fegyelmezni azt is hogy hova üríthet az eb!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!