2/11 anonim válasza:
Szerintem keverék, de attól még aranyos.
5/11 anonim válasza:
19:54-es! 15ezerért kb 8-10 aranyos kutyát adok neked. Ilyen kutyáért csak a naivak adnak pénzt.
6/11 anonim válasza:
2. vagyok
Nem vagyok naiv, csak nekem nem az számít egy kutyában, hogy fajtatiszta legyen. Egy menhelyi keverék kutyus is lehet a család kedvence, de ha fajtatisztát szeretnék, akkor minden bizonnyal utána járnék. Pont shar pei-el lettek átverve barátnőmék is, mert keveréket kaptak, de így is szeretik.
7/11 anonim válasza:
Ez egy szaporító elmixelt kutyája.
9/11 anonim válasza:
:( szegénykéim. már a testtartás sem stimmel, látszik, hogy valami nincs rendben, ezen kívül gyanús, hogy a szemükkel is van valami gáz. bárcsak megmentené őket valaki.
10/11 anonim válasza:
először is az EZ-t egy élőlényre nem használjuk...másodszor pedig kb olyan fajtatiszta, mint ők:
vagy akiket a www.gazditkeresek.hu-n találsz
de attól mind tündériek, és dicsérendő, ha pl egy menhelyi ilyen kutyust fogadnál be...az már kevésbé, ha szaporítóktól vennél pénzen...bár jelen esetben a te linkeden lévő első kutyus semmivel nincs jobb állapotban mint a menhelyesek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!